Приморско стартира сезона със завършени инфраструктурни проекти, подготвени плажове и работещи туристически обекти

Днес традиционно посрещаме първата сутрин на юли, изгрева на лятото и новата надежда. Никога не сме правили шумни откривания, защото вярваме, че тайната на успешния сезон е в тихата и упорита работа, в анонимните усилия на много хора и че няма по-важно от добрата подготовка, написа във фейсбук страницата си кметът на Община Приморско Димитър Германов.

Затова се постарахме дори в тези необичайни и предизвикателни условия да изпълним задачите си и това, което зависи от нас. Стартираме сезона със завършени инфраструктурни проекти, с подобрения за туристите и гражданите на Община Приморско, с въведени мерки преди началото на сезона, с подготвени плажове, работещи хотели и туристически обекти.
Зад всичко това стоят усилията на много хора, които не се отказаха и не се предадоха предварително. Заслугата за това да имаме много по-спокоен и обнадеждаващ старт на сезона в сравнение с други курорти е именно на хората в Община Приморско.

В кратки срокове успяхме да подготвим и реализираме и комуникационна кампания за летния сезон с билборди в различни градове на страната, с радио реклама, която някои от вас вече са чули, с активности в социалните медии. Едни от най-добрите фотографи у нас видяха през обектива красотата на нашето море, за да може тя да достигне до стотици хиляди българи и чужденци. Защото никога не бива да забравяме, че Община Приморско има няколко сериозни конкурентни предимства – най-обширната плажна ивица на българското Черноморие, най-хубавото време и не на последно място – най-смелите хора. А съдбата помага на смелите.

Да, този сезон със сигурност ще бъде различен. Да, мъглите на несигурността все още не са се разсеяли напълно. И все пак, както са знаели още траките, населявали земите на Приморско над 3000 години преди нас – слънцето носи силата на обновлението и новото начало.

Успешен сезон на всички!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!