Приморско се представи на ITB Берлин

Община Приморско взе участие на Международното туристическо изложение ITB Берлин. Престижното изложение се проведе в германската столица от 4 до 8 март.

С богата програма Приморско представи целия туристически потенциал на своите курорти, заедно с образците на културно-историческото наследство в района. Представителите на общината промотираха небезизвестното Тракийско светилище Беглик Таш край Приморско, крепостната стена Урдовиза, както и Археологическата изложба „Тайните на морското дъно” в Китен.

Вълчаново кале, река Ропотамо, блатните кокичета, пясъчните дюни, широките плажни ивици също намериха място в презентирането на община Приморско. Вниманието на посетителите бе привлечено и от музейната експозиция на „Лев Николаевич Толстой” в Ясна поляна.

Рекламно-информационен диск на четири езика, каталог, брошури, дипляни дадоха възможност на посетителите на изложението да се запознаят с възможностите и да организират почивката си на „перлата” на южното Черноморие.

Щандът на Община Приморско привлече както много индивидуални бъдещи туристи, така и немски туроператорски фирми.

TB Берлин е водеща B2B-платформа за световната туристическа индустрия, в която тази година се включиха над 11 000 изложители и 113 00 професионалисти от 188 страни.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!