Претендентките за „Мисис Бургас“ застават зад каузата на „Петлите“

Популярната танцова формация „Петлите“ ще представи за втори път пред бургаската публика на 12 март своето  най-ново представление„Легендата“. 

Зад 15 -те талантливи деца, които ще видим на сцената на операта, стоят професионалисти.

Хореографията е дело на Десислава Скъкълова, Николай Парушев и Кристияна Гюрова.

Костюми – Камелия Цонева и Атанаска Маринова.

Визия- Стела Иванова. 

Идеята е на ръководителя на състава Георги Димитров и е базирана на легендата за крепостта Русокастрон.

На сцената ще оживее магичната история за мома Руса и змея, който се влюбва в хубавицата и иска да я отвлече. Превръща се в млад момък и я ухажва настойчиво.

Вержиния Иванова, „Мисис Бургас 2018-та е жена със сърце, която не може да остане безразлична към каузата на танцова формация „Петлите“. 
 А тя е: интеграция и равноправие на децата, които имат тежкия житейски жребий да раснат без родители.
По инициатива на Вержиния Иванова претендентките за престижната титла „Мисис Бургас 2019-та“ ще присъстват на второто представление в Бургас на „Легендата.

С нейната финансова подкрепа „миските“ ще могат да се насладят на мащабното представление, което съчетава по модерен и съвременен начин в едно цяло народни танци, огнено шоу, пиротехника и живи гайди. Нейна е идеята на представлението да бъдат и децата от частно училище “ Д-р Мария Монтесори“.

На самата гала вечер „Мисис Бургас 2019-та“ красавици и гости ще събират пари, за да подкрепят проектите на ТФ „Петлите“.
Билети за представлението се продават на касите на Операта.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!