През декември в ТРИА СИТИ Център всеки ден е празник

ТРИА СИТИ Център продължава с изненадите за своите клиенти през целия празничен декември. Тази година той дава заявка да бъде най-посещаваното място за пазаруване в Бургас.

След супер успешния „Черен петък“ и неговото достойно продължение на Никулден, в комплекса освен търговски отстъпки ще се раздават награди и подаръци чак до Коледа. Всяка покупка ще бъде придружена от специално украсена хартиена торбичка с химикали, календари и значки.

Това обаче е само началото. От днес всеки клиент, направил покупка над 100 лева, ще участва в томбола с големи награди. Ще бъдат раздадени 5 ваучера за пазаруване по 100 лева, 2 таблета Samsung Galaxy tab S 10.5 инча, а най-големият късметлия ще се получи най-новия Iphone Apple 6. Тони Димитрова лично ще изтегли печелившите на 25 декември в 15 часа.

Сюрпризите не спират до тук. Шейната на Дядо Коледа ще бъде отрупана с подаръци и той ще раздава подаръци на посетителите на търговския комплекс цели три дни – от 23 до 25 декември. Кулминацията при коледните дарове ще бъде на 25 декември от 15.30 часа, когато белобрадият старец ще зарадва със специален подарък всеки, направил покупка над 300 лв. за времето от 19 до 23 декември.

За да бъдат празничните дни още по-истински, от ТРИА СИТИ Център са се погрижили да не липсва и живата музика. Всеки ден от 16 часа атмосферата в търговския комплекс ще създават изпълнители на струнни инструменти. На 23 декември от 14 часа ще пеят „Петте Сезона”, а на 24 декември от 11 часа гласове ще извисят „Тенорите”. Преди да раздаде наградите от томболата на 25 декември, Тони Димитрова също ще поднесе своите музикални подаръци на всички в търговския комплекс.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!