Предприемачи ГЕРБ проведоха национален форум

Предприемачи ГЕРБ от цялата страна се събраха на национален форум, който се проведе в София. Събитието уважиха министър-председателят и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, заместник-председателите на партията Цветан Цветанов, Димитър Николов и Йорданка Фандъкова, министри и евродепутати.

„Основна цел в нашата програма беше да създаваме бързи условия за икономически растеж. Голяма част от добрите инициативи и подобряването на административната дейност идват от активния бизнес. Ще има интересни дискусии, идеи как да се подобрят условията за бизнес. Хората от бизнеса са се доказали със своите качества, така че вярвам и за напред ще помагат за развитието на нашата държава”. С тези думи зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов се обърна към делегатите при откриването на форума на Предприемачи ГЕРБ.

„Над 820 млн. лева за тези три месеца са приходите в държавата. Към март месец имаме 145 млн. лева излишък бюджета. Надявам се към края на годината да минем 1 млрд. 200-300 млн. лева“. Това заяви министър-председателят и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред присъстващите в НДК. Той подчерта, че политиката на партията е балансирана и стабилна, с приоритет на върховенството на закона – който е виновен да си носи отговорност.

На конференцията бе представен отчет за дейността на организацията през годините.

На мероприятието присъстваха още представители на ГЕРБ от местната, законодателната и изпълнителната власт, както и членове на Европейския парламент. След гласуване Общото събрание избра Валя Чилова за председател на Предприемачи – ГЕРБ на национално ниво. Бургас отново има силно присъствие в организацията. Николай Янев от местната структура на Предприемачи ГЕРБ бе избран за член на Националния изпълнителен съвет. Той е на 44 години, женен, с три деца. Има висше икономическо образование и е мениджър в сферата на промишленото почистване. По думите му сред първите задачи, с които ще се заеме, е широк дебат и осъществяване на контакти с браншовите организации.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!