Правена ли е аутопсия на извънземен през 1947 г.?

През последните дни на февруари в YouTube се появиха кадри, които искат да потвърдят версията, че американските военни все пак са намерили труп на пришълец в катастрофирала ”летяща чиния”. Така историята със скандалния филм на Рей Сантили получи продължение.
През май 1995 г. в Британския музей в Лондон Сантили за първи път показа документален филм, в който американски военни лекари правят аутопсия на извънземен. Кадрите в YouTube изглежда се опитват да докажат, че на документалната лента са запечатани реални събития.
Ако това е така, тогава вярно ли е и всичко останало, което сме чували?
Твърди се, че през 1947 г. недалеч от американския град Розуел е станала катастрофа с „летяща чиния”. Тогава това е било отразено и в местните вестници. Американските военни взели тялото на минимум един от пилотите – не висок, с огромна глава. Именно него подложили на аутопсия. Тя била заснета от военен оператор, който години след това продал свърхсекретното черно-бяло копие на Рей Сантили за 150 хил. долара.
Сега анонимни ентусиасти, сътрудници на новозеландското списание „Uncensored“ /”Без цензура”/ открили кадри, също черно-бели и с много лошо качество, които отразяват момента, предшестващ аутопсията. Някой е заснел американски войници, които носят в носилка пришълец, много подобен на този от филма на Сантили. Сътрудниците на списанието изтъкват, че кадрите са били проверени от специалисти и те ги сметнали за истински.
Новозеландската сензация бързо се разнесе по света и повдигна позабравения спор за извънземните и дали не се скрива истината за тях. Участниците в тези спорове всяка година изнасят по един или друг довод на експерти или пък свидетелствата на нови очевидци.
По този въпрос уфолозите вече отсякоха: и филма на Санили и последният клип в YouTube не са документални. Според тях това са откъси от малко известна английска комедия от 2006 г. със заглавие „Аутопсията на пришълеца”

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!