По-чиста околна среда, модерна инфраструктура и мащабна програма за саниране предлагат от ГЕРБ

По-чиста околна среда и по-модерна инфраструктура бяха сред основните теми, които жителите на квартал Долно Езерово обсъдиха с кандидатите за народни представители от ГЕРБ–Бургас. Иван Вълков, Диана Йорданова, Галя Василева и Христо Колев се срещнаха с местните хора и представиха приоритетите, залегнали в регионалната програма на партията.

Реализиране на ВиК инвестициите в община Бургас, доизграждане на регионалната система за управление на отпадъците, както и засилен контрол за недопускане на незаконна сеч в горите са част от приоритетите, с които се ангажираха кандидатите за народни представители.

След срещата в Долно Езерово те посетиха и квартал Лозово, където колегите им д-р Галина Милева и Тодор Михалев обсъждаха с жителите на населеното място възможностите за разкриване на работни места и подобряване на заобикалящата ни среда .

Те представиха пред присъстващите един от приоритетите на партията, а именно предоставяне на безвъзмездни средства за реализиране на мащабна програма за енергийна ефективност на жилищните сгради. Целта, която ще се постигне, е намаляване на битовите сметки за електро и топлоенергия и подобряване облика на населените места. Това от своя страна ще създаде и нови възможности за заетост, както и развитие на малкия и среден бизнес.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!