Поредно международно представяне на Поморие

Община Поморие, съвместно с общините Айтос и Руен, се представи на 32-то издание на международното туристическо изложение „Ваканция и СПА експо” – София, която се проведе в дните 12-14 февруари. В борсата взеха участие над 250 изложители и организации, както и над 100 хотела от България и 21 други страни от цял свят.

Представители на Поморие бяха заместник-кметът Илия Джингов, директорът на Общинско предприятие „Туризъм” Красимир Железчев и служители от предприятието. Те презентираха пред присъстващите възможностите за туризъм, които предлага общината.

Интересът към Поморие както винаги беше голям – коментира заместник-кметът – посетителите на изложението бяха много, а на щанда ни винаги имаше хора.

Министърът на туризма Николина Ангелкова също обърна специално внимание на Поморие. Тя изказа възхищението си от висококачествения балнео и СПА продукт, които притежава градът. Министърът получи подарък – бялото злато на Поморие.

В духа на празника Трифон Зарезан, освен рекламните материали, на щанда се представиха и някои от най-известните сортове вино от поморийския край.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!