Покоите на принцеса Аида се местят в Замъка

В Замъка „Влюбен във вятъра” започна изграждането на атрактивния декор  за спектакъла на операта „Аида” . Египет се пренася в романтичната атмосфера на Замъка, за да създаде неповторим фон за великолепните изпълнения на няколко от най-ярките звезди на оперната сцена.  Йоана Железчева и Даниел Дамянов ще изживеят своята любов като Аида и Радамес сред впечатляващия приказен интериор, който майсторски се допълва от сценичната декорация. Под кулите на Замъка глас ще извисят Даниела Дякова, Александър Крунев, Делян Славов, Диман Панчев, Стефка Христозова.

Представянето на великото произведение на Верди на открита сцена във „Влюбен във вятъра” е изключително преживяване, което няма аналог у нас. 27 юли е денят, в който Замъка ще бъде различен. Как ще се съчетаят египетският и приказният стил може да разберем на слънчева светлина, а приказката за принцеса Аида ще оживее под лунното небе на осветената от прожектори сцена.

Началото на спектакъла е от 21 часа. Билети за него ще се продават и в Замъка. За желаещите да си доставят допълнителна емоция, предвидена е и възможност за няколко часа разходка в околностите му преди представлението.  Колко ще бъдат часовете, ще зависи от самите желаещи.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!