Победителят от „Гласът на България” 2019 Атанас Кателиев пее за дамите на 8 март в Гранда на Бургас

Заедно с него на сцената ще излезе и талантливия Преслав Атанасов

Гранд Хотел и СПА Приморец е приготвил чудесна изненада за дамите на техния празник – Let’s Get PRIM: 8-ми март с гласът на Атанас Кателиев! На сцената в 5-звездния Гранд ще застанат двама великолепни млади музиканти: победителят в сезон 2019 на най-гледаното музикално шоу „Гласът на България” Атанас Кателиев и възпитаникът на Национално музикално училище “Любомир Пипков” Преслав Атанасов, който освен вокален майстор е и изпълнител на ударни инструменти, китара, бас, пиано, тромбон. Те ще вдигнат градуса на настроението със специален плейлист. В него има за всеки по нещо – от песни на Бруно Марс, Ейми Уайнхаус и Стиви Уондър, до родни класики на D2, Любо Киров и Графа.

Разбра се, за да имат сили дамите пълноценно да се забавляват, специалната вечер на 8 март включва и 4-степенно меню. За кулинарните предложения ще се погрижат шеф-готвач Красимир Петров и неговия екип от на Средиземноморски ресторант Салини.

Хубава музика, разкошни вкусове, елегантна обстановка и прекрасна компания – какво повече ѝ трябва на една дама, за да отбележи 8-ми март подобаващо? От вас – компанията. Гранд Хотел и СПА Приморец ще се погрижи за останалото.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!