Петър Кънев, Атанас Зафиров и Дафинка Главанска се срещнаха с жители на Обзор

Водачът на листата на „БСП лява България“ за 2- ри МИР – Бургас Петър Кънев и кандидатите за народни представители в листата на коалицията Атанас Зафиров и Дафинка Главанска се срещнаха с жители на Обзор и обсъдиха с тях наболели проблеми, свързани с политическата и социално – икономическата обстановка в страната. Те представиха пред присъстващите на срещата най – важните акценти от регионалната програма на „БСП лява България“ и отговориха на актуални въпроси. Хората се интересуваха от решаването на въпроси, свързани със стопанисването на плажовете, застрояването на Черноморското крайбрежие, вариантите за подпомагане на туристическия бизнес. Засегната бе и темата за изграждането на пристанищен кей в Обзор.

Петър Кънев заяви, че по отношение на строителството в близост до морето, държавата трябва да има политика, търсеща баланс и уреждаща исканията на местното население така, че българската природа да бъде запазена.

„Нужно е последователно да се реализират неотложни проекти. Като тези, свързани с екологията – изграждане на пречиствателни станции в черноморските градове, решаване на проблемите с презастрояването, обезлесяването“, бе категоричен Атанас Зафиров, втори в листата на „БСП лява България“. Вярвам, че туризмът е и ще бъде приоритет в работата на всички народни представител от областта, каза още той.

Кандидатите за депутати призоваха гражданите към активност в изборния ден.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!