Пенсионерски клуб „Морска звезда“- Приморско празнува 15-ти рожден ден

В пенсионерския клуб в  град Приморско  днес се състоя празнично тържество по повод  15-годишнината от създаването му. Гости на празника бяха председателят  на общински съвет Приморско  Златина Тюлиева и главният счетоводител на общината Дукена Коемджиева.

Ретроспективен доклад за постигнатите положителни резултати в работата и реализираните по-значими постижения представи организаторът на празника  Нела Милева, която бе и доскорошен председател на клуба.  Жените от групата за стари градски песни, които са също част от клуба, поздравиха присъстващите с букет от обичани песни, в акомпанимента на художественият ръководител на групата Христо Йорданов.

В Поздравителния адрес на кмета на общината д-р Димитър Германов  до юбилярите се казва:

„Приемете моите и на екипа на Община Приморско поздравления по  случай 15-я рожден ден на пенсионерски клуб „Морска звезда”.

Той е мястото, където  можете да общувате помежду си, да споделяте радости и тревоги, да си помагате, когато е нужно и да бъдете съпричастни един с друг. Но не само това – клубът ви дава нужното пространство за творчество и е живителен  оазис, в който можете да дадете простор на своите вълнения, мисли, чувства, да покажете майсторството си в изкуството, да дарите от натрупана  мъдрост.“

Кошница с почерпка  получиха пенсионерите от кмета на общината, а г-жа Тюлиева подари на клуба красива картина, която да допринесе за уюта в сградата.

 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!