Включват и пейнтбол във великденския турнир по стрелба

За девета поредна година Община Бургас и клуб по стрелба „Виктори – Бургас“ дават възможност на почитателите на този спорт да премерят сили в категориите прецизна и динамична стрелба.  Традиционнaтa великденска надпревара е популярна в цялата страна и събира на едно място професионалисти, любители и хора със състезателен дух. Всички любители-стрелци са поканени да покажат своите умения по време на турнирa, който ще се проведе тази събота, 4 април.

Демонстрационна среща по пейнтбол между изявени ученици от Гимназията по механоелектротехника и СОУ „Димчо Дебелянов“ ще открие тазгодишното издание. Най-голямото пейнтбол игрище на територията на източна България, с открит терен от 6 декара и многообразни укрития, гарантиращи безброй комбинации от интересни игри, е една от изненадите, които са предвидили организаторите.

Началният час за състезателите е 09:00 на стрелбищен комплекс „Капчето“. Официалното откриване ще бъде в 10.00 часа. За участие са поканени още кметът Димитър Николов и областният управител Вълчо Чолаков.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!