Осигуряват Wi Fi и на Флората

Експозиционен център Флора в Бургас ще предоставя нова услуга на своите посетители и на хората, които се разхождат в района. Те ще могат да ползват безжичен интернет с високо качество. За тази цел потребителите трябва да се регистрират в WiFi-системата на Флората. Това ще става чрез профил в социалните мрежи или чрез попълването на специална форма.
Гражданите ще могат да ползват тази услуга напълно безплатно. Предвижда се в бъдеще периметърът, в който ще може да се ползва висококачественият интернет, да бъде разширен. Едновременно с това потребителите ще получават полезна информация за събитията, които ще се провеждат в модерния експозиционен център.
Компаниите, ползващи услугите на експозиционния център,  също ще имат полза от безплатния достъп до безжичен интернет. Услугата ще е достъпна и за техните клиенти.
Осигуряването на висококачествен безжичен интернет идва в отговор на очакванията на хората да имат постоянна връзка с глобалната мрежа. Тенденция, в която Бургас е един от пионерите у нас.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!