Орлин Горанов с предколедна премиера на автобиографията си в Бургас

Събитието е с организатор и домакин Гранд Хотел и СПА Приморец

Орлин Горанов ще се срещне предколедно с почитателите си в Бургас на 18 декември. Повод за гостуването му в морския град е представянето на автобиографията му „Да започнем отначало“. Събитието е премиерно и стартира в 18:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Книгата проследява пътя на големия български певец от родната Берковица до сцените по света и у нас. Четивото освен интересно съдържание предлага и луксозно оформление и многобройни снимки, част от личния архив на артиста.

Орлин Горанов е познат на буквално всеки българин. Той има изключителна кариера, която е бленд не само от естрадната сцена, но и от вариететната, оперната зала, киното и театъра и дори пъстрия и нелек жанр на мюзикъла. Предизвикателствата и забавите в живота си многостранният талант излага на страниците на творбата си, носеща името на една от най-емблематичните му песни: „Да започнем отначало“.

Книгата Орлин Горанов ще представи в компанията на дамата, която е съавтор на четивото: Веселина Паскова. След края на срещата с бургаската публика, всеки ще има възможност да получи автограф.

Събитието е с организатор и домакин Гранд Хотел и СПА Приморец и е част т инициатива „Приморец чете“, в рамките на която в Бургас гостуват знакови автори, за среща с морската публика.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!