Орлин Горанов представя автобиографията си в Бургас

Срещата с един от най-големите български музикални звезди започва в 18:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец

Бургас посреща един от най-великолепните родни певци – Орлин Горанов. На 18 декември (вторник) от 18 часа пред морската публика в Гранд Хотел и СПА Приморец той ще представи своята биография: „Да започнем отначало“. Книгата е създадена в съавторство с Веселина Паскова, а издател е „Книгомания“. На място ще има налични копия от творбата.

Изданието е не само с отличен естетичен вид и оформление, но и със завладяващо съдържание. Снежнобелите страници показват живота на една истинска звезда, покорила сцените не само у нас, но и в чужбина – Орлин Горанов, в текст и снимки. За живота си той разказва леко, увлекателно и с присъщия си изтънчен хумор. Историята проследява стъпките му – от първия концерт в един трамвай, поседнал удобно в скута на баба, до вариететни, оперни, дори театрални сцени по света и у нас. Пътешествията се превръщат в негова страст и той споделя любопитни моменти и от тях. За дуетите с различни колеги, качествената музика, обичта към хубавите шеги, погодените номера с приятели и още много – разказва Орлин Горанов на страниците на „Да започнем отначало“.

Научете повече на среща с автограф на 18 декември от 18:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец. Събитието е част от инициатива „Приморец чете“, която води родни звезди в морски град, за среща с публиката.  

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!