Обявиха VIII Национален конкурс за поезия на името на Дамян Дамянов

Община Сливен и Издателска къща „Жажда“ обявяват VIII Национален конкурс за поезия „Дамян Дамянов“.

Регламент:

В конкурса участват поети от цялата страна, издали стихосбирки през предходната година, но не по-късно от 1 март. Награди – Награда „Дамян Дамянов” – присъжда се за постижения в областта на поетичното творчество на автори, участвали в Националния конкурс за поезия „Дамян Дамянов” и издали стихосбирка през предходната година, но не по-късно от 1 март на текущата година. Придружава се от почетен диплом, плакет и парична премия в размер на 1000 лв. – Награда за дебют – придружава се от грамота и ангажимент за издаване на следващата книга на отличения автор, осигурени от Издателска къща „Жажда”.

Условия:

Книгите, в три екземпляра, придружени от библиографска справка за автора, се изпращат до 31 март 2020 година /важи датата на пощенското клеймо/ на адрес:

Община Сливен Дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността” – за конкурса „Дамян Дамянов”, пл. „Цар Освободител” 1, Сливен – 8 800.

Резултатите ще бъдат обявени до 8 май на сайта на Община Сливен – www.sliven.bg. Носителите на наградите ще бъдат предварително уведомени за часа и мястото на церемонията по връчването на наградите.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!