Обявиха 59 места за летен стаж в Бургаска област

Вчера бяха публикувани 1672 стажантски позиции в цялата страна по Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация за 2015 г. За област Бургас свободните места са 59. Лятната си практика студентите могат да изкарат в „Държавна агенция „Архиви”, Регионална здравна инспекция, Комисия за регулиране на съобщенията, Национален осигурителен институт, Агенция „Пътна инфраструктура”, Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, Община Поморие, Митница Бургас, Национална агенция по приходите.

Всички позиции за Бургаския регион можете да видите тук.

Процедурата за кандидатстване и подбор е изцяло онлайн и се осъществява на портала. Крайният срок за кандидатстване е 29 април 2015 г.

В Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация 2015 г. могат да участват всички студенти, които са в процес на обучение във висше училище в страната или чужбина с непрекъснати студентски права без значение от степента, формата на обучението или курса.

Програмата е с фокус върху придобиването на професионален опит, нови знания и умения в реална работна среда, както и професионална ориентация на студентите. Стажовете ще се проведат в периода 1 юли – 30 септември 2015 г.

Предлагат се стажове в 42 професионални направления като най-търсените от страна на администрацията с най-много стажантски позиции са Икономика, Администрация и управление, Право, Архитектура, строителство и геодезия и Социални дейности.

Програмата се провежда за четвърта поредна година при изключителен интерес както от страна на студентите, така и от страна на държавната администрация.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!