Обявиха допълнителна дата за обучение „Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри“

Бизнес Бургас ще има възможност да почерпи знания от лектора Пламен Петров и на 27 ноември (сряда)

 

Поради големия интерес към обучение „Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри“ с лектор Пламен Петров, местата за тренинга на 28 ноември са изцяло запълнени. Участие в него са заявили управленски кадри от водещи компании от Бургас, Варна, Сливен и Стара Загора.

За да отговори на интереса от страна на бизнеса, организаторът и домакин на събитието Гранд Хотел и СПА Приморец обявява нова, допълнителна дата, на която всички желаещи ще имат възможност да почерпят ноу-хау от Пламен Петров – 27 ноември (сряда).

„Отправям покана, към ръководителите на екипи, които изпитват ежедневните болки на растежа и на работата в непрекъснато променяща се среда. Заповядайте на 27 ноември в Гранд Хотел и СПА Приморец. Ще ви очаквам, за да комуникираме подробно относно „Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри“. Във времето, което ще прекараме заедно ще намерите отговори на много въпроси, които ви вълнуват при работа с вашите екипи и ще си тръгнете заредени и вдъхновени от приятния „студен душ“, който сме подготвили“ – обръща се към бизнеса от цялата страна Пламен Петров.

Програма за „Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри“ на 27 ноември (сряда)

Регистрация: 9:30 часа

Начало: 10:00 часа

Кафе пауза: 11:30 – 11:45 часа

Втора част: 11:45 – 13:00 часа

Кафе пауза с кетъринг: 13:00 – 13:45 часа

Трета част: 13:45 – 15:00 часа

Кафе пауза: 15:00 – 15:15 часа

Заключителна част: 15:15 – 16:30 часа

Цена за участие в еднодневното обучение: 89.00 лева на участник. Сумата включва сертификат за успешно преминато обучение. Всички участници в обучението ще получат книгата на лектора „Студен душ за мениджъри“, която представя различни казуси, с които управляващите екипи ръководители се сблъскват ежедневно и възможните решения и способи на реакция.

„Студен душ за мениджъри“ ще има свое отделно събитие – премиера в Бургас. Книгата Пламен Петров ще презентира на 27 ноември (сряда) от 18:00 часа в конферентна зала „Бургас“ на Гранд Хотел и СПА Приморец. Входът за книжната премиера е свободен; добре дошли са всички, които имат желание да се запознаят лично с Пламен Петров и да научат повече за това, как да бъдат успешни мениджъри.

Пламен Петров има над 20 години опит в управлението на процеси и екипи. В последните години на корпоративната си кариера работи за IBM, където инициира първата вътрешна коучинг инициатива за България. Има MBA от City University оf Seattle и е завършил програмата на Маршал Голдсмит “Stakeholder Centered Coaching”. Води лидерски програми за развитие на ръководители на екипи за клиенти като Google, HP, CEZ, ABB, Latecoere, Strypes, Naxex Technological Development, Nevexis, A Data Pro, Advent, Tymbark Bulgaria, Каменица, Каолин АД и много други. Създател на популярния подкаст “Сутрешно предаване за мениджъри”, в който представя много теми от мениджърската практика и провокира слушателите да погледнат към себе си и да станат по-добри лидери.

 

За повече информация и запазване на място за обучение „Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри“:

+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!