Община Поморие участва в световен туристически форум

За трета поредна година Община Поморие събра посетители от цял свят на щанда си по време на туристическото изложение  ITB Берлин. Събитието се проведе в дните от 4-ти до 8-ми март 2015 г. в немската столица. Това е най-мащабният туристически форум в света.

Министърът на туризма Николина Ангелкова посети поморийския щанд, придружавана от съветника си – посланик на България зад граница и световна легенда в ските – Марк Жирардели.

С атрактивни рекламни материали и презентации хиляди посетители и професионалисти в областта на туризма се запознаха с Поморие, природните и културно-историческите забележителности на региона.

Община Поморие се представя за трети път на този значим форум, съгласно изискванията за осигуряване на устойчивост по Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG161РО001/3.2-02/2011/009 по ОПРР 2007-2013 г., по проект, „Развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина” по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г., съвместно с общините Айтос и Руен.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!