Образователна изложба за света на динозаврите „Ние сме тук!“ в Mall Galleria Бургас

От 16 oктомври Mall Galleria Бургас ще бъде домакин на най-внушителната изложба за живота на динозаврите, гостувала у нас – „Ние сме тук!“. Интерактивната експозиция се състои от специално изработени от фибростъкло 3D модели на динозаври, образователни мултимедийни клипове, възстановки на естествения им хабитат, звукови и визуални ефекти, както и съпътстващи забавни работилници за деца.
Карнотавърът, висок 3м и дълъг 8м, който вдъхва страхопочитание у минувачите пред Община Бургас, е един от експонатите с внушителни размери, които организаторите са включили в образователната изложба.
„Ние сме тук!“ пристига от Полша и ще гостува за първи път на Бургас. Експозицията цели да подпомогне когнитивно младото поколение, като инспирира въображение, любопитство и страст към познанието. Експонатите на динозаври ще бъдат изложени на площ от 400 кв.м. и ще могат да бъдат разгледани в периода 16 – 31 октомври на ниво 1 в Mall Galleria Бургас всеки ден между 10:00ч. и 20:00ч. Таксата е символична и е на стойност 1 лев, а за групови посещения над 10 души – 0,50лв./човек. При организирани посещения на деца от учебни заведения ръководителят на групата не заплаща такса вход.
Светът на динозаврите ви очаква!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!