Обновиха здравното предаване по Канал 0

Здравното предаване „Медик” по канал 0 вече има ново лице – това е популярният Марио Ангелов. След първата си изява като водещ на предаването той сподели, че се чувства в свои води. Ивент мениджъра ще бъде на екран в новото си амплоа всяка сряда от 19 часа.  Неговите гости няма да бъдат само медици, сред тях ще са различни специалисти, чиято работа е свързана с поддържането на здравето и дората физическа форма и визия: фитнес-инструктори, козметици, маникюристи, хирурзи, ортопеди, стоматолози, сексолози, диетолози, психолози и други. Във всяко предаване щи има и по една „звезда”, която ще поставя финалните му щрихи.

„Идеята на предаването е да се коментира всичко свързано със здравето, както за най-малките, така и за най-големите”, защитава концепцията си Марио. Той и неговите продуценти искат да представят по различното предаване за Бургас и региона, да се поднася информация за конкретни теми под формата на хумор, на достъпен език за зрителите.

В предаването тази седмица гост ще бъде д-р Таня Иванова, която ще говори за лазерна корекция на зрението. Кои ще са другите участници, засега остава да гадаем.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!