НХА- филиал Бургас търси модели

Филиалът на Националната художествена академия в град Бургас търси мъже и жени над 18 годишна възраст за позиране по време на учебния процес в различни дисциплини – рисуване, живопис, графика, скулптура и др.

Работата на модела е изключително важна в обучението по изобразителни изкуства, за това се търсят сериозни и отговорни хора, които искат да бъдат част от формирането на съвременните български творци.

Това е една от малкото работни позициии, за които няма изисквания за външен вид, образование, професионална квалификация,  предишен опит или трудов стаж, а заплащането е атрактивно.

Много модели споделят, че работата не винаги е лесна, защото представлява стоене неподвижно в определената от преподавателя поза в продължение на 5-6 часа на ден, като на всеки 45 мин. се прави почивка, но пък е изключително удовлетворяваща и приятна. Атмосферата в ателиетата на Художествената академия е спокойна, а условията на работа – отлични.

От НХА-Филиал Бургас канят всеки, който търси почасова работа на граждански договор, да се обади на тел. 0884 025 235 или да пише на e-mail: p.kazakova@nha.bg

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!