Новата Флора отваря врати

Модерен, многофункционален, красив – това е новият експозиционен център „Флора – Бургас“. Той отваря врати утре /сряда/ със забавна програма и игри. Празненствата започват в 14:30 часа.
Първото събитие, което ще се проведе в Експоцентъра, е Националното изложение за цветя с международно участие „Флора Бургас 2015“. Това е неговото 31-во издание, което ще продължи от 20 до 27 май. През това време повече от 55 фирми ще представят в експозиционните зали декоративна растителност, цветя и продукти за озеленяване.
Откриването на Експозиционния център ще бъде съпътствано от музикална програма. Тя включва концерт на Бургаския духов оркестър, ПФА „Странджа“, група „Горещ пясък“.
Във „Флора – Бургас“, освен традиционното изложение на цветя, през останалата част от годината в залите ще могат да се провеждат изложения, конгреси, галавечери и награждавания, браншови събирания, културни прояви, музейни експозиции, сватби и балове. Организирането и провеждането на тези събития ще става възможно благодарение на техническото оборудване от най-висок клас, с което разполага новата „Флора – Бургас“.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!