Наталия Кобилкина представя новата си книга „33 дни до мечтата“ в Бургас

Утре – 2 февруари 2018г., Наталия Кобилкина представя новата си книга „33 дни до мечтата“ в Гранд Хотел и СПА Приморец. Срещата с популярната дама ще е не само възможност за персонален автограф, но и ще включва специална лекция „Спри да мечтаеш и започни да действаш!“ Събитието е със свободен вход. 

Наталия Кобилкина е не само познато красиво лице от екрана. Тя знае какво иска и преследва целите и мечтите си. Дипломиран клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог, мастър в невролигвистичното програмиране (НЛП), Ериксонов хипнотерапевт и водещ на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор, специалист в психология на бизнеса. Прогресивната дама има широк опит като бизнес треньор и HR мениджър. В момента в който достига точката, в която назрява идеята за собствена компания, основава Happy woman Academy. Целта на организацията е подпомагане духовното и личностното развитие на хората по света. Наталия Кобилкина е автор на редица много успешни книги, които се разпространяват и на английски език.

„33 дни до мечтата“ е пътят, който популярната дама е подготвила и „павирала“ за дамите, които имат мечта, но не знаят как да подходят в сбъдването и. Четивото предлага конкретни стъпки – упражнения, насоки, техники – които да се изпълняват във всеки от 33-те дни на програмата. Резултатът от правилното и пълно следване на методиката, следва да е сбъдване на заложената още в първите страници на книгата мечта. Нея, всяка дама вписва сама в оставените за това празни редове. Предвидени са подобни пространства на ключови места в произведението, които позволяват детайлното следене на прогреса на конкретния човек. Финалните страници са отделени за „дневник“ – там е мястото, което след прочит на по-късен етап, може да даде на човек по-детайлно познание за себе си. В този дух, са и финалните думи на Наталия Кобилкина към читателя на „33 дни до мечтата„: „Ако и ти искаш да дадеш в живота си място на чудо, изчисти по тази книга старите обиди, болки, страхове. Живей тук и сега. Отвори сърцето си към себе си, към своето семейство и към мъжете. И действай! Просто го направи!

Не пропускайте срещата с Наталия Кобилкина с бургаската публика – на 2 февруари, от 18:00 часа, в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!