Най-чудовищният Хелоуин в Mall Galleria Бургас

Вечерта на Вси светии ще се превърне в най-страховито забавния Хелоуин за всеки, който има куража да се включи в чудовищния купон на Mall Galleria Бургас. На 31 октомври който дръзне да се качи на ниво 1 в мола, ще попадне в клопката на смразяващи кръвта ужаси. Мистериозни и свръхестествени твари ще търсят своите жертви, зли духове и демони ще се материализират от нищото, опасността ще дебне отвсякъде.
За да оживее цялата приказка на Хелоуин с тъмните й преживявания, през тази година на помощ на Mall Galleria Бургас идват децата от 10 училища. Те вече изработват елементите на най-зловещия лабиринт, който по-късно ще монтират до друго страховито място на ниво 1– дино-изложбата „Ние сме тук!“. Освен, че оказват идейна подкрепа на талантливите ученици, от търговско-развлекателният център са разпределили между групите теми за всеки от кътовете му: „Извънземни”, „Гробища”, „Мутирали насекоми”, „Мумии”, „Полето на страха”, „Омагьосана гора” и др. Лабиринтът на страха ще бъде официално открит в 17:30ч., а в съседство от 19:00ч. ще се вихри чудовищен DJ купон със страшни награди за най-оригинално облечените участници. Първите 1200 маскирани посетители ще получат Хелоуин-лакомства с късмети. За да изкарат акъла на всички, между 17:00 и 19:00 часа желаещите могат да бъдат тематично гримирани напълно безплатно. Зомби-фотограф ще запечатва момента и ще адва, поства, тагва, шерва, лайква и муудва снимките във фейсбук страницата на Mall Galleria.
Няма как този Хелоуин да бъде пропуснат. Преживяването ще бъде запомнено и заради възможността за изгодно пазаруване по време на Черния петък на Mall Galleria Бургас.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!