Назначиха нов главен секретар в Областна администрация Бургас

Икономистът Валентин Люцканов е новият главен секретар в Областна администрация Бургас. От утре той ще ръководи, координира и контролира дейността на администрацията за точното спазване разпорежданията на областния управител, ще отговаря за планирането и отчетността при изпълнението на ежегодните цели, както и утвърждаването на длъжностните характеристики, организиране на обучения за подобряване на обслужването от страна на служителите в Областна администрация Бургас.

Валентин Люцканов е икономист по образование. Завършил е Университет «Проф. Д-р Асен Златаров» – гр. Бургас, магистър по «Международно управление». Близо 14 години работи в сферата на маркетинга, рекламата и международните отношения. През последните 7 работи като „Експорт мениджър” и отговаря за различни чуждестранни пазари, като част  от Търговския отдел на голямо бургаско предприятие. Владее три чужди езика – английски, руски и италиански.

Занимава се активно с подводен риболов. Като част от националния отбор постига най-големия успех в историята на българския подводен риболов – трето място на Евро-Африканския шампионат, Хелзинки- 2013.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!