Мъже под чехъл в Приморско

На какво са способни хората, поставени в сложна житейска ситуация, ще разберат жителите на Приморско на 6 март, ако бъдат сред зрителите на великолепната комедия „Мъже под чехъл” от хърватския автор Миро Гавран.

Историята, която ще представят Албена Колева, Тончо Токмакчиев и  Кирил Ефремов,  среща публиката с един оправдан затворник, погрешно вкаран зад решетките, който се завръща при бившата си жена, понеже няма къде другаде да отиде. Така се налага под един покрив да заживеят той, бившата му съпруга и новия й съпруг.  Животът на горката жена се превръща в кошмар, особено когато трябва да търпи подигравки и от страна на своите ученици, които ще определят живота и като „системата сандвич”. За капак на всичко двамата сприятелили се мъже до такава степен ще я вбесят, че атмосферата ще стане взривоопасна…

Какво се случва и има ли изход от трагикомичната ситуация? Отговорът, придружен със солидна порция смях, дава постановката на Владлен Александров. Представлението ще започне от 18.30 на сцената на читалище „Самообразование – 1919”.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!