Млади социалисти откриха кампанията „Ела в БСП, за да създадем по добро БЪДЕЩЕ“

С турнир по дартс за купата на Младежко обединение в БСП в Бургас бе даден старт на кампанията „Ела в БСП, за да създадем по добро БЪДЕЩЕ“.

На участниците бяха представени възможности да споделят идеите на социалистите и да се присъединят към организацията. Обяснено бе, че това най – лесно може да стане чрез електронната форма, намиращата се на сайта БСП www.bsp.bg или на място в централата на партията на ул.„Фердинандова“ № 60 в морския град.

В турнира участие взеха над 50 участника от Бургас и региона. Освен за шампиона в турнира, награди бяха предвидени и за първия участник, достигнал максимум от 180 точки, както и за играча с най – голям „чек аут“.

За да подкрепят инициативата на младите социалисти на събитието дойдоха областният председател на БСП Николай Тишев и общинският лидер и водач на групата съветници от БСП в Общински съвет – Бургас  Евгений Мосинов.

След турнира младите участници в състезанието дискутираха възможни бъдещи инициативи за по – широкото популяризиране на „социалдемократичните идеи“ в Бургас и региона.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!