МГЕРБ се срещна с нови членове и обсъди бъдещи инициативи в Айтос и Бургас

Структурата на МГЕРБ проведе своите редовни събрание в Бургас и Айтос, за да обсъди въпроси от организационен характер и предстоящи инициативи в следващите месеци. По време на дискусията, която се проведе в централата на партията бяха обсъдени и молбите за членство на нови членове в младежката организация.

„Само за град Бургас имаме над 200 души, които са част от МГЕРБ, като над 140 от тях са и официално приети като партийни членове. Традиционно към структурата ни има постоянен интерес и постоянно получаваме нови молби за членство. Отворени сме към амбициозните младежи, които да ни провокират с идеите си и да ни покажат своето виждане за бъдещето на младите българи, които да се реализират в страната ни“, коментира областният лидер на МГЕРБ Тодор Йосифов.

На събранието в Бургас присъстваха и общинските съветници Галя Василева, Антон Берданков и Георги Кузманов. Те обсъдиха с присъстващите продължение по темата с инициативата за „Зелено начало за нов живот”. Така за всяко новородено дете – жител на общината, родителите или близките могат да засадят дръвче с името му в специално обособени площи в града. Докладната на тримата съветници от ГЕРБ бе гласувана на сесия на Общинския съвет и тази година предстои да бъде реализирана. Младежите от МГЕРБ се обединиха около мнението, че в подкрепа на „зелената“ инициатива, структурата им ще доразвие идеята и ще се включи в нея през следващите месеци.

Областния лидер на МГЕРБ Тодор Йосифов и общинския съветник Антон Берданков се срещнаха с представители на структурата и в Айтос. Тя е създадена още през 2008 г. и първите нейни активни членове вече са с различно професионално развитие през годините. На срещата присъстваха младежи, които отскоро членуват в ГЕРБ, но които вече са участвали в провеждане на избори и имат и своя опит.

„Младите хора трябва да работят не само в полза на партията, а в полза на обществото, в полза на жителите на общината. За да се промени нещо в страната ни от голямо значение е вярата в способностите на младежите. Днес, голяма част от участниците в управлението на страната, са млади хора, които са започнали своя път в политиката от младежките структури, примерите са много и на различни нива. Общинското ръководство на ГЕРБ Айтос също ще разчита изключително много на своите младежи за предстоящите местни избори“, сподели пред присъстващите Йосифов.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!