МГЕРБ-Бургас взе участие в шестия Зимен университет

МГЕРБ-Бургас взе участие в шестия Зимен университет на младежката организация, който се проведе през почивните дни в Сандански. Официални гости бяха министър-председателят на Р България и председател на ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на парламентараната група и зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, както и евродепутатите Ева Паунова, Андрей Ковачев, Владимир Уручев и Андрей Новаков.

1 (2) Бургаската структура бе представена от областния лидер на младите Тодор Йосифов, Галя Василева, която е член на Националния изпълнителен съвет (НИС) на МГЕРБ, Николета Димитрова, Силвия Божинова и  Росица Станкова. В рамките на Академията младежи от цялата страна обсъдиха актуалната политическа и партийна обстановка, най-належащите реформи и проекти в различните сектори, както и възможностите за развитие на младите хора в страната. Семинарът премина под мотото „Можем в България“.

„ГЕРБ е партия, която не спира да инвестира в младите хора и това не си личи само от провеждането на подобни форуми. Те са потенциалът и двигателят на промените и нашата цел е организациите в цялата страна да бъдат още по-активни. Към МГЕРБ има голям интерес и постоянно нови хора искат да станат част от структурите ни. В рамките на Университета МГЕРБ-Бургас бе даван за пример с работата си с младежи както от лекторите, така и от партийното 3ръководство. Това може само да ни амбицира още повече, но и означава и голяма отговорност“, коментира Галя Василева, която е и общински съветник.

Тя бе модератор на лекцията на Цветан Цветанов, посветена на възможностите за развитие пред младежите, като бе обсъдена и темата за предстоящите местни избори. В края на лекцията Галя Василева връчи на зам.-председателя на ГЕРБ и благодарствено писмо за участието му в шестия зимен Университет.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!