Малки и големи таланти пяха и танцуваха за празника на Равда

Малки и големи таланти пяха и танцуваха, и се раздаваха до край на сцената пред кметството на Радва по повод празника на курортното селище на 26 юли, ден, в който почитаме Св. Параскева. Официалната част на проявата, която продължи над 4 часа, започна с поздравителни обръщения от кмета на община Несебър Николай Димитров и кмета на селото Андон Бакалов.

33512В словото си градоначалникът Николай Димитров подчерта, че Равда е бързо развиваща се туристическа дестинация с бързо развиваща се инфраструктура. Кметът не пропусна да отбележи, че общинското ръководство винаги е подкрепяло и подкрепя идеите за развитие на селището. В края на своето поздравително обръщение, от името на председателя на Общинския съвет в Несебър – Благой Филипов, и от името на жителите на община Несебър, Николай Димитров пожела здраве, благоденствие и щастие на всички. Кметът на Равда също пожела на присъстващите крепко здраве, много поводи за усмивки, както и незабравими мигове с празничната програма, в която има за всекиго по нещо.

2003Многобройната публика, изпълнила площада пред кметството на китното курортно селище, се радваше на изключителните изпълнения на Тереза Тодорова от рубриката „Запознай се с малките“ в „Шоуто на Слави“, местната фолклорна формация „Вардарка“, както и на участието на децата от самодейните състави към НЧ „Гоце Делчев 1943“-с. Равда. Присъстващите се веселиха с песните на фолклорните певици Мария и Магдалена Филатови, Малин Домозетски, победител в едно от изданията на „Пирин фолк“, народният певец Стоян Физиев. Жана Бергендорф, победителка от второто издание на формата „X-фактор“, бе звездата в културната програма, която раздаваше автографи и се снимаше със свои фенове малко преди да излезе на сцената и да завладее с гласа и присъствието си публиката. Празникът завърши с ефектна заря, осветила небето над Равда.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!