Мадлен Алгафари представя книгата си в Бургас

Събитието ще се проведе на 23 февруари от 11:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец

Мадлен Алгафари ще представи в Бургас книгата си „Пътят на сърцето“ на 23 февруари (събота) от 11:00 часа. Събитието се организира съвместно със Зонта клуб Бургас във връзка със 100-годишнината на Zonta International. Входът е свободен.

Мадлен Алгафари е един от най-популярните психотерапевти в България. Автор е на редица книги с поезия, проза, есета. „Пътят на сърцето“ пише по време на пътуването, което си подарява за своя 50-ти юбилей: пътя Камино де Сантяго. Най-популярният пилигримски маршрут ако не в света, то поне в Европа започва в Южна Франция, следва Пиренеите и води до катедралата Сантяго де Компостела в едноименната столица на област Галисия в Испания. Приключението Мадлен споделя с три свои приятелки. Дамите освобождават 40 дни от календара си – и потеглят.

„Пътят на сърцето“ популярният психотерапевт пише точно там – на пътя. Книгата изпълва точно страниците на тефтерчето, което носи със себе си. Повече, заповядайте да научите от самата Мадлен Алгафари на  23 февруари от 11:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец.

 

За повече информация: +359 877 850 001

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!