Мадлен Алгафари представя книгата си в Бургас

„Поправителен за родители“ е творбата, която популярния психотерапевт, писател и преводач Мадлен Алгафари ще представи на 23 февруари в Бургас. Срещата е с начален час 11:00 и ще се състои в конферентна зала „Ахело“ в Гранд Хотел и СПА Приморец. Събитието се организира съвместно със Зонта клуб Бургас във връзка със 100-годишнината на Zonta International. Входът е свободен.

В книгата си „Поправителен за родители“ Мадлен Алгафари събира хронологически трудните моменти и колебанията на всеки един (бъдещ) родител – от забременяване, бременност, раждане, до първите часове на детето и грижите за него през различните периоди. Книгата дава отговори на разнообразни казуси – присъствието на бащата на раждането и следродилната депресия, детската ясла, първите прояви на агресия при децата, кога и как да казваме „не“, ролята на бащата, модели на възпитание, фазата „няма пък“, тръгването на градина, кои са най-големите грешки, които родителите правят спрямо децата, как да отучим детето да използва мръсни думи, как да не бъде училището мъчилище, тийнейджърските неволи и много други.

„Поправителен за родители“ „…може да ти подскаже как да поправиш родителските си грешки спрямо децата ти, както и да станеш по-добър родител на самия себе си“ – пише Мадлен Алгафари в анотацията си към творбата. Повече научете от нея самата, на 23 февруари, от 11:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец.

За повече информация: +359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!