Лятна СОУЛ и ДЖАЗ ВЕЧЕР с Маги Алексиева – МЕЙ и бенд на живо в Гранд хотел и СПА Приморец

На 27.08.2020 г./четвъртък/ от 19.30 ч. Гранда  на  Бургас ще отвори гостоприемно вратите си за всички гости и почитатели на вечната и „най-свободна“  музика – джаза.

В очарованието на лятната градина на Средиземноморски ресторант САЛИНИ заедно ще съпреживеем и ще се оставим на музиката да ни вдъхнови с изпълнението на българската соул и джаз изпълнителка Маги Алексиева – МЕЙ и професионалистите от групата MEY feat Jcat, създадена през 2015 г., малко след запознанството на певицата с басиста Тома Кордогли. Специални гости за вечерта ще бъдат Мирослав Турийски – пиано, Емил Пехливанов – ударни, Тома Кордогли – бас и изключителният български саксофонист Димитър Льолев, който ще чуем в интересната пиеса „Вокализа“/”Vocalise”/.

Ще чуем композиции от албума “Love And Receive”, който е с джазово звучене, преплетено с поп и соул мотиви, както и произведения от предходни албуми на Мей, записани с американския барабанист Poogie Bell, работил със световноизвестни музиканти като Chaka Khan, Dawid Bowie, Joe Sample, Erykah Badu, Marcus Miller и други.

Съвършен микс от джаз, соул и поп, енергично смесени и поднесени със страст ще изпълнят августовската вечер в Приморец, а за да бъде изживяването пълно и класно както винаги, Шеф-готвач Красимир Петров и неговия екип ще сътворят феерия от вкусове и цветове в тристепенното меню, предвидено за ценители.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!