Лукас Маскиано превзема остров Св. Анастасия с танго и блус

Популярният испански изпълнител Лукас Маскиано отново ще гостува на Бургас. След турнето му през есента на миналата година певецът ще насити и бургаското лято с горещи ритми. Концертът този път ще бъде на откритата сцена на остров „Св. Анастасия”. Което, уви, означава известно ограничение за многобройните фенове на музиканта.

Музикалното събитие ще се състои на 11 юли, събота, от 21 часа. На сцената на острова заедно с испанския гост ще се качи група Сънрайз с Георги Мархолев.

Лукас Маскиано е сред водещите испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма. Родом от Аржентина, артистът започва да свири и композира едва на 8 години. Зад гърба си има 8 авторски диска, последният от които „От Париж до Трансилвания“ отбелязва високи продажби на музикалния пазар в Испания. Лукас Маскиано има зад гърба си хиляди концерти в Европа, Латинска Америка и Индия. Типичното за него е, че много обича камерните изпълнения и работи за тях със специално вдъхновение. Музикалните му търсения определено са в различни стилове, но творбите му винаги носят печата на една неподражаема свежест и позитивизъм.

Цена за концерта е 20 лв. Заплаща се на място на кораба. Включва транспорт до острова и обратно с кораб Кук. Местата са ограничени.

Нужна е предварителна резервация на телефон 0899 117 270 кораб Кук  отпътува за острова в 20.00 часа от Морска гара.

Отпътуването от острова  за Бургас е в 23.00 часа.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!