ЛИДЕР – Бургас очерта приоритетите на своите кандидат- депутати пред членове и симпатизанти на партията

Дни преди вота на 5 октомври ПП ЛИДЕР в Бургас направи равносметка за изминалата предизборна кампания. Пред членове и симпатизанти на партията областният координатор Димитър Колев и Марин Лазаров –  трети в листата на „България без цензура” /ББЦ/ за 2 – ри МИР – Бургас, очертаха мястото на ЛИДЕР в коалицията и целите, поставени пред бъдещите депутати.

Всички партии, включени в коалиция ББЦ, изповядат едни и същи идеи – да се спре източването на парите от  държавата, да се прекратят неизгодните договори, да се възроди икономиката, на хората да се осигурява работа, а не социални помощи.

„Това е нашата държава и ние трябва да я променим, докато все още е възможно. Изборите дават шанс нови хора, които знаят как и могат да извършат промените, да влязат в парламента. Само когато сме в Народното събрание ще можем за попитаме „Защо”  и да потърсим отговорност от виновните”,  каза Марин Лазаров.

Лидерите на партията в Бургас обърнаха внимание на ситуацията в енергетиката и на циничното отношение на държавните чиновници към проблема, дори когато е застрашен живота на хора, устояващи своите права. Каквото и да се случи в България виновни никога няма. Те изказаха своите съболезнования на близките на загиналите в Горни Лом, но са уверени, че и този път виновните няма да бъдат наказани.

Кандидатите за депутати от ПП ЛИДЕР смятат, че е време обществото да попита защо енергийната система на страната се срина и къде са парите на НЕК? Защо не се преразгледат договорите с ТЕЦ „Марица Изток” 1 и ТЕЦ „Марица Изток” 3, със „зелените” електроцентрали, с енерго разпределителните дружества? Защо не се развива въгледобива и не се натоварват достатъчно мощностите на АЕЦ, които могат да осигурят евтина енергия на населението?  Защо умишлено се спъва развитието на икономиката в страната и прогонват младите оттук? За ПП ЛИДЕР отговорът е ясен – за да може определен кръг от хора да увеличат печалбите си. Кандидатите да народни представители от партията поемат ангажимента да потърсят отговори на тези въпроси от управляващите. ЛИДЕР има решение на проблемите, заради които страната продължава да е в икономическа криза, въпреки че Европа отдавна излезе от нея.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!