Кристина Дончева триумфира на сцената на Mall Galleria Бургас

Звездата от X Factor  Кристина Дончева триумфира на сцената на  Mall Galleria Бургас. В събота вечер последният етаж на търговско – развлекателният център се изпълни с десетки почитатели на младата певицата. Да се възхитят за пореден път на таланта й в мола дойдоха нейни приятели, връстници, почитатели от цели град. Изключителният глас на Кристина привлече и десетки клиенти на мола, дошли тук просто да пазаруват. Сцената и подготвеното към нея пространство за зрителите се оказаха тесни  за даровитата изпълнителка  и нейните фенове.

След впечатляващото си представяне в  „Големите надежди” и X Factor  Кристина Дончева набира все-по голяма популярност. От сцената на на  Mall Galleria Бургас тя поздрави приятелите си, изпя любимите си песни и с концерта си, продължил цял  час, даде поредна сериозна заявка за музикалния си талант. Публиката откликна с възторжени  аплодисменти.  Покорени от изключителните вокални умения на Кристина, младежите се забавляваха и танцуваха на любимите световни хитове.

Още със стъпването си в града преди три години  Mall Galleria обеща да даде сцена за изявана младите бургаски таланти  и неизменно го прави. Те имат специално място в културните и шоу-програмите на мола. Тази вечер на сцената на търговския център ще се качат победителите от „Бургас търси таланти“ .

С голямото разнообразие шоу програми и други забавления през тази година за коледните и новогодишните празници  Mall Galleria Бургас предлага на гостите си по-различно преживяване, за да ги зареди с въображение и празнично настроение.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!