Концесионерът на летище Бургас: Протестът вреди на туризма

Концесионерът на летището „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД разпространи до медиите съобщение относно протеста на превозвачите днес. Публикуваме го без редакторска намеса.

„По повод обявените за днес действия от страна на някои фирми –превозвачи, „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД – в качеството си на един от най-големите членове на Бургаската регионална туристическа камара, изразява своето несъгласие с всякакъв вид действия, които водят до негативен имидж на Бургас като туристическа дестинация.

Като участници в туристическата верига, които със всички свои дейности се стремят да създадат и утвърдят позитивния имидж на дестинацията, не можем да приемем, че липсата на организация при престоя и паркиране на летището би се отразило добре на репутацията на град Бургас и страната.

Срещу минималната сума от два лева на ден (месечна карта от 60 лв. с ДДС) автобусите имат възможност да използват паркингите и прилежащите съоръжения.

При условие, че цените са били дискутирани и планирани преди година с възможност да бъдат калкулирани в разходите на транспортните фирми за предстоящия тазгодишен летен сезон, „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД не може да се намеси в полза на превозвачите, както направи през миналата година.”

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!