Коалиция «Народен съюз» откри свой офис в Карнобат

Днес коалиция «Народен съюз» откри свой офис в Карнобат. В коалицията влизат: ПП БАСТА, създадена от бивши видни членове на ГЕРБ; движение “Бъдеще и развитие за България” с лидер съпредседателя на парламентарната група и шеф на парламентарната комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове Светлин Танчев; Земеделски народен съюз на депутата Румен Йончев; “Гергьовден”; партията на Стефан Софиянски – ССД, чийто лидер е Радослав Кацаров, и тази на Евгений Бакърджиев – БДС “Радикали”.

«Обединени сме от идеята, че Карнобат има остра нужда от ново отношение на местната власт към гражданите и към развитието на общината. На местните избори ще се борим основно за повече наши представители в Общинския съвет. В листата ще заложим на хора, интересуващи се от случващото се в родният им град, които да променят статуквото на управлението. Считаме, че за Карнобат може да се направи много по-добра стратегия и визия за развитие», коментира Вяра Петрова, която ще ръководи предизборния щаб на коалицията.

Офисът на «Народен съюз» се намира в центъра на Карнобат, до входа на р-т «Елегант». Всеки ден между 9 и 18 часа представители на коалицията ще очакват там гражданите, които имат конкретни предложения за бъдещето на Карнобат, да дадат своите предложения, да споделят проблемите си и да се запознаят с предизборната платформа на новата местна коалиция.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!