Кметът на Приморско: Най-важната и хубава реклама за Община Приморско е преживяването на нашите гости

Въпреки усложненията, наложени от коронавирусната пандемия върху туристическия сезон, Община Приморско усилено търси начини за преодоляването им. Кметът д-р Димитър Германов използва оптимално социалните мрежи, за да осъществява открита връзка с хората и да ги информира за работата на Общината. Освен във фейсбук, Общината вече присъства и в Instagram, като и там се радва на засилено внимание.

Според споделеното във фейсбук, рекламните послания на Приморско са с нова визия, а необичайният сезон е стартирал с ефективна комуникационна кампания още в средата на юни. Направен е анализ на аудиторията, до която е важно да достигне посланието, подготвени са стратегия и план за представянето на Община Приморско в различни комуникационни канали до края на август.
Покритието на външната реклама е увеличено с допълнителни билбордове на 4 ключови позиции в София, 2 локации в Пловдив и 1 в Стара Загора, а визиите на двата мегаборда, по трасето на магистрала „Тракия“ са обновени.
В ефира на Енерджи и Радио 1 звучат рекламни послания, фокусирани върху най-отличимите и силни страни на Приморско като туристическа дестинация, като се цели достигане най-вече до регионите, от където са традиционните гости на общината.

Акцент върху популяризирането на Приморско са специални фото и видео сесии за заснемане на най-привлекателните места в района.„Ще продължим да работим активно за представянето на Община Приморско и през следващите два месеца. От една страна това е най-лесната задача, защото нашето крайбрежие е райско място, както го определят сами и нашите гости. От друга обаче е изключително отговорна задача, защото сме длъжни да го представим по най-добрия начин и да направим, така че да достигне до хората. Най-важната и хубава реклама за Община Приморско е преживяването на нашите гости. От това зависи дали те ще се върнат отново при нас и дали ще ни препоръчат на приятелите си. Затова успехът на тази кампания зависи от всеки един от нас и е споделена отговорност. Единственият ни шанс за успех е да работим заедно и аз вярвам, че ще успеем да го направим!”, призовава д-р Германов.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!