Кандидат-кметът на Ясна поляна от ГЕРБ за пожар в имота на опонента му: Политизирането на инцидента е недопустимо

Кандидатът за кмет на село Ясна поляна, община Приморско, Георги Георгиев от ГЕРБ оповести официалната си позиция по повод пожара в имота на опонента му Михаил Грудов. 

Публикуваме позицията на Георги Георгиев без редакторска намеса.

Позиция

на Георги Георгиев, кандидат за кмет от ГЕРБ на с. Ясна поляна, община Приморско

Относно:  пожар в имот на Михаил Грудов – кандидат за кмет от ВМРО на с. Ясна поляна, община Приморско

 

Недопустими са внушенията, които се правят от кандидата за кмет на с. Ясна поляна Михаил Грудов по повод пожара в неговия имот вчера. Позицията му е широко тиражирана в редица медийни публикации. Политизирането на инцидента и даването на подобна гласност преди констатациите на компетентните органи е неприемливо в една правова държава, която залага на демократичните ценности. Според изнесената информация в медиите, кандидатът за кмет от ВМРО Михаил Грудов смятал, че  пожарът е умишлен, извършен с цел сплашване заради изборите и е предизвикан от негов опонент. В с. Ясна поляна опонентите за този пост сме двама.

Категорично заявявам, че в досегашното си управление и политическа практика винаги съм разчитал на доверието и разбирането на избирателите и никога на сплашване. Считам, че е недопустимо ПП ГЕРБ и нейните кандидати за кметове да бъдат замесвани в подобен инцидент, които би могъл да се окаже криминално деяние.

Нека оставим компетентните органи да си свършат работата и след това да направим необходимите изводи.

 

Георги Георгиев

Кандидат за кмет на с. Ясна поляна

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!