Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Бургас наградиха победителите в турнир по футбол и карти

За втора поредна година общинската структура на ГЕРБ-Поморие организира турнир по футбол на малки врати. Тази година в спортното събитие се включиха 8 отбора, които бяха разпределени чрез жребий в срещи. Турнирът бе открит от кмета на община Поморие Иван Алексиев в присъствието на кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Бургас Иван Вълков, д-р Галина Милева и Николай Иванов. Те приветстваха идеята на организаторите спортното събитие да се превърне в традиционно и подариха на капитаните на отборите футболни топки.

На терена сили премериха отборите на „Каблешково ГЕРБ младежи”, „Фион Каблешково”, „Каблешково ГЕРБ мъже”, „Каменар”, „Порой”, „Бата” и „Козичино”. След оспорвани срещи първо място завоюваха „Каблешково Младежи”.

В Равадиново общинската организация на ГЕРБ-Созопол за поредна година проведе превърналия се в традиция турнир по белот. На събитието присъстваха кандидатите за народни представители Диана Йорданова, Галя Василева, Живко Димитров и общинският ръководител на местната структура Константин Гребенаров. В състезанието по белот се включиха 9 отбора, като за победителите бяха осигурени награди от ГЕРБ. Отличия имаше и за най-възрастния участник в турнира – 65-годишният Петко Коджаманов, както и за най-младия.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!