Изкушения за красива коса в СПА център „6th Sense”

Открийте тайните на отличния външен вид с фризьор Ксения Вълева, опитайте сух шампоан и текстуриращ спрей със сол  на Balmain hair couture 

Здравата и красива коса е важна за визията и самочувствието на всяка дама. В грижите за нея, съществени са качествените продукти, както и стилистът, на който я доверяваме. В стремежа си да предложи най-доброто, СПА център “6th Sense“ на Гранд Хотел и СПА Приморец и фризьор Ксения Вълева включиха в разгара на лятото в продуктовата листа с която работят, световната грижа за косата на Balmain hair couture.

Иновативните колекции грижа за косата и стайлинг на луксозния бранд, включват изключително интересни продукти. Те са подходящи както за професионална употреба в салон, така и за домашна грижа. Сред тях интригуващи нестандартни предложения са сух шампоан, с чиято помощ косата е незабавно освежена, матирана и текстурирана;  текстуриращ спрей със сол – за перфектни устойчиви на влага обемни плажни вълни в косите; копринен парфюм с чисто арганово масло и копринени протеини за блясък с летен  аромат; брилянтин, който полира и придава блясък и изисканост и още много други изкушения. 

Отличителна черта на луксозните серии за коса – сред които специализирани хидратираща и стилизираща на Balmain hair couture наред с високата ефективност и качество – е запазената им марка аромат. Той въплъщава идеалния слънчев, летен ден. Основните му нотки са звезден анасон, естрагон, бор, прасковен цвят, малина, гардения, междинните носят портокалов цвят, карамфил, жасмин, роза, иланг-иланг, кайсия, люляк, а базовите кехлибар, ванилия, сандалово дърво, кедрово дърво, бял мускус и балсамик.

Във фризьорския салон на СПА център „6th Sense”  на Гранд Хотел и СПА Приморец, всяка стъпка е осъзната и осмислена – защото първата крачка към перфектния вид и жизненост на вашата коса е анализът и със специална микрокамера, който показва точно конкретните и специфични необходимости. Подарете си здравата и красива коса днес с фризьор Ксения Вълева, която е носител и на награди за колорист и сватбена прическа и луксозната предлагана от Balmain hair couture грижа.

За повече информация и запазване на час: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!