Изкупиха ТРИА СИТИ център

От сутринта на последния ноемврийски петък в ТРИА СИТИ център е цари повече от празнична атмосфера. В търговския комплекс се стичат хиляди бургазлии, любопитни да узнаят дали намаленията, обявени по случай „Черния петък“ са реални. Напълно очаквано обаче никой не си тръгва разочарован.

Всички магазини в търговския център на Тройката изкушават клиентите с големите намаления, които са обявили редом с коледната украса на витрините си. „Отстъпките са реални, пресмятаме ги директно на касата и клиентът веднага вижда резултата“, споделят консултантите в магазин Color point. Там, както и във всички останали търговски обекти, намаленията не само „висят“ от тавана, но се отразяват и върху цената на стоката. Всички магазини, без изключение, са поставили надписи „Цените се калкулират на касите“.   Така всеки има възможност да се увери колко е спестил благодарение на „Черния петък“.

Предколедният дух владее целия търговски център. Намаленията варират от – 10% до – 80%. Още от входа посетителите могат да проверят дали цените на стоките са редуцирани. В магазин Hot Spot намаленията на старата стока достигат 80%, а клиентите, които искат да се сдобият с артикул от най-новата колекция, могат да спестят до 30%. Salsa са едни от днешните рекордьори – там намаленията не паднаха под – 50%.

Доколко успешен е „Черният петък“ ще докаже натрупаният днес оборот.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!