Иван Вълков отново е номиниран за общински ръководител на ГЕРБ-Бургас

Общинският координатор на ГЕРБ-Бургас Иван Вълков и организационният секретар на партията Жечо Станков отново са номинирани за ръководните постове. Това се случи днес по време на отчетно-изборната конференция на партията в морския град. Двамата получиха подкрепата на структурата на ГЕРБ и техните номинации ще бъдат изпратени за разглеждане от Изпълнителната комисия на партията.
По време на събранието бяха направени и номинации за членове на общинското ръководство. То се състои общо от 9 членове, като в това число са председателят и секретарят.
Иван Вълков, който в момента е депутат в 43-ото Народно събрание, направи отчет на изминалия си мандат като координатор. Бяха обсъдени и изборните резултати на ГЕРБ в община Бургас, където са отчетени едни от най-високите постижения за партията в България.
Областният ръководител на ГЕРБ Димитър Бойчев поздрави всички участници в конференцията и заяви, че многото номинации за членове на ръководството е признак на демокрация и работеща структура.
Всички кандидатури ще бъдат предадени на Изпълнителната комисия, която ще утвърди новото общинско ръководство на Бургас.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!