Звездите на Spirit пристигат в Бургас днес

Бургас е в еуфория и вече пълен с туристи, дошли за фестивала. МВР съветва всички да тръгнат по-рано за Бургас.

Всички звезди, които ще чуем и видим на сцената на SPIRIT of Burgas, заедно с техните екипи и музиканти, пристигат днес в музикалната столица на лятото – Бургас. Екипът на Роби Уилямс наброява 90 човека – техници, музиканти, танцьори, шофьори, охрана и мениджмънт. Техническият екип е тук още от сряда, тъй като носи пълна отговорност за построяването на сцената и техническото обезпечаване на концерта на звездата на 7 август. Самият Роби Уилямс се очаква да кацне днес с частния си самолет на летище Бургас, като часът на пристигането му се пази в тайна.

Другата звезда за вечерта – KWABS, идва с шоу, специално удължено за фестивала, и ще излезе с над 10 човека на сцената. Преди появата, той и музикантите са поискали 90 минути за подготовка в бекстейдж зоната.

Хедлайнерите за втория ден, KASABIAN, пристигат късно вечерта на 7-ми август с около 30 човека екип и са пожелали да се отправят директно към бекстейджа на фестивалната зона, за да се потопят в обстановката и да усетят публиката ден преди шоуто си на сцената на SPIRIT of Burgas.

В Бургас вече пристигат и първите чужденци, които са дошли специално за фестивала, а МВР отново посъветва всички да тръгнат възможно най-рано за Бургас, за да се избегнат тапите на изхода на София и на входа на Бургас.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!