300-метровата водна пързалка в Царево отвори врати

Кметът на Царево инж. Георги Лапчев даде днес старта на най-екстремното и най-вълнуващото морско приключение по Южното Черноморие. Прекрасното слънчево време събра в Царево всички ентусиасти, малки и големи, да изпробват най-дългата водна пързалка в страната. Още преди да стартира фестивала най-нетърпеливите да се пробват на атракционите бяха окупирани всички водни съоръжения.

izpyr4Фестивала „Изпързаляй лятото“ е вече в Царево с най-дългата водна пързалка в страната. Пързалката се разпростира по улиците на Царево, до пристанище „Мичурин”. Популярният водещ Део забавлява гостите на тридневното събитие. Компания ще му прави рапърът Играта, както и диджеите на Hacienda beach club Mr. K и Dimo BG, които ще се включат вечерта с най-добрите нощни партита под открито небе.

В непосредствена близост до пързалката е разположен Big Blop, или с други думи – комбинация между скачане на батут и скокове във вода. Тъй като Голямата възглавница може да изпрати всеки на няколко метра напред – тя е разположена в открито море, на пристанище Мичурин. Има изградена и рампа за скок с колела в морето, а уейк борда е една от предпочитаните атракции. Любителите на сърфа ще имат възможността да наблюдаат демонстрациите на професионалистите на водния спорт, както и да се обучават.

И не забравяйте да посетите Царево през уикенда, защото всичко това е безплатно – само на 17,18 и 19 юли, на пристанище Мичурин, гр. Царево !

За повече информация, посетете фейсбук страница: #ИзпързаляйЛятото

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!