Започна гласуването за “Ученик на годината”

За трета поредна година Бургас отличава своите най-добри ученици. Инициативата на Община Бургас има за цел да насърчи младежи с изявени постижения в областта на образованието, науката и изкуството, и е част от програмата „Бургаски деца“.

Имената на номинираните ученици във всяка категория вече са ясни и всеки може да подкрепи предпочитан от него кандидат на следния адрес: https://www.burgas.bg/bg/info/index/1379.

По регламент предложенията за номинации се отправят от директорите на училища или експертна комисия и са в следните категории:

„Математика и природни науки“ – І-VІІ клас;

„Математика и природни науки“ – VІІІ – ХІІ клас;

„Изкуства“ – І-VІІ клас;

„Изкуства“ – VІІІ – ХІІ клас;

„Хуманитарни науки“.

В следващите седем дни всеки ще има възможност да гласува за своя фаворит. Победителите ще бъдат определени на базата на резултатите от гласуването. За да дадете своя глас, трябва да посочите валиден e-mail адрес. На този адрес ще получите линк за потвърждение на вашия глас, който ще бъде отчетен, след като извършите потвърждението. Гласуването е еднократно във всяка категория и възрастова група и продължава до 12:00 часа на 2 декември 2019 г.

Сред номинираните в „хуманитарни науки“ е Стела Николова, лауреат на VІ национален младежки литературен конкурс „Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена“,  която представи Бургас и България на международен конгрес за млади лидери в Израел.

Наградата на победителя ще бъде връчена на специална церемония.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!