Започва допитването за Бург на годината

От утре, 14 ноември,  стартират номинациите за тазгодишната престижна класация „Бург на годината“ 2020 на РАДИО 1 и радио MIXX. Този път те ще бъдат за тихите, невидими герои, за тези, които обикновено остават зад кадър, не са в новините, но са на работния си пост, без страх, въпреки кризата и обстоятелствата.

Всеки ден на фейсбук страницата на радио MIXX – https://www.facebook.com/Radio.MIXX.Burgas, слушателите ще могат да номинират и да аплодират своите лични герои от всички сфери на живота.

В тази кампания аплодисментите и признанието ще бъдат за всички, които всеки ден вършат малките добри неща, които правят големия смисъл на добруването. „БУРГ НА ГОДИНАТА“ 2020 Е РЕСПЕКТ И БЛАГОДАРНОСТ за ежедневните герои – за  труда, за усмивките, за силата им да дават сила на другите…

Статуетката на едно от най-престижните отличия за града ни – „Бург на годината“  традиционно ще бъде връчена като част от официалната програма на празника на Бургас – Никулден.

Призът съществува от 1999 г. и се връчва за принос в развитието и популяризирането на Бургас. От 2013 г. в кампанията се отличават и младите хора в категорията „Завърнали се младежи“.

„Бург на годината“ 2020 се реализира с подкрепата на Община Бургас, „Очна болница Бургас“ и Архитектурно бюро „Декор Дизайн“.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!